Göteborgs bästa hamburgare

Ät en god burgare i Göteborg!

Ät en god burgare i Göteborg!

Det finns väl inget som slår en riktigt bra burgare? I Göteborg finns det flera bra restauranger och andra ställen som vet hur dessa ska tillagas. Dessutom så ryktas det att det inom kort kommer öppna upp en till! Det är Jureskog som vill öppna ett hak till. Hans burgare är vida kända så väl som han själv är det efter att han letat goda burgare på tv!
Men till dess, så finns det andra ställen att njuta av en riktigt god hamburgare på. Nedan är några av dem.

Bra ställen med goda hamburgare

Ett riktigt bra ställe är Tugg Burgers. De finns på Drottninggatan 21, centrum. Det är ett mycket populärt ställe, som även finns i andra städer. Köttet som hamburgarna tillverkas av, de kommer från utvalda gårdar och mals på plats. Stället i sig är trevligt att sitta på då det är en trendig inredning och mysiga inslag. Det går även utmärkt att kombinera burgaren med en cocktail från baren.

The Burger, på Andra Långgatan 14, Linné, är även det ett bra ställe. Flera olika länders kök har satt prägel på deras goda hamburgare. Bland annat finns det burgare med sydkoreanska smaker, en med italienska och en fransk med vegetariskt innehåll.

Hos O ’Learys, Mölndalsvägen 95, centrum kan du också njuta av en god hamburgare. Stället har amerikanska influenser och det överlag på mat och dryck. Avnjut din burgare med en god öl och sport på storbildskärmar.

Burgersson är stället att gå till om du vill ha burgare av svenskt kött från gröna gårdar samt pommes med västerbottenost. Det finns även ett stort utbud av vegetariska alternativ. Detta ställe finns på två adresser i Göteborg, varav Friggagatan 14 b är en av dem.

Holy Cow, på Södravägen 77, serveras hamburgare i olika tappning, alla dagar i veckan. Testa den med äkta bourbon-dressing och pepper jack cheese, eller kanske en hälsosammare sort med guacamole. Förutom burgare med massa goda toppings, finner du andra klassiker på menyn. Varför inte testa en hot dog i ny variant?

Om du vill äta hamburgare som i vilda västern så ska du bege dig till Stockyard Burger Joint, på Storgatan 51 i centrum. Här är det country i högtalarna och kohudar på bänkarna, milkshakes med extra allt och högklassiga burgare så klart.

Fler bra ställe

Även dessa ställen är värda ett besök:

• Diné Burgers
• The Barn
• 2112
• Butchers Market

Alla fyra ställen ligger i centrum. Butcher’s Market är som att sitta i New York, fast på Avenyn!

Boka hotell

Om du vill äta goda hamburgare i Göteborg, passa på att även göra andra trevliga saker. Staden har mycket att erbjuda, både när det kommer till sevärdheter och aktiviteter. Passa på att stanna ett par dagar. Du kan boka ett hotell som passar dig, din smak och din plånbok. Du hittar en mängd olika alternativ här på vår sida genom att söka runt. Om du inte hittar det du söker, har frågor eller behöver hjälp, tveka då inte att kontakta oss, så löser vi det.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img