GES + Gadd på turné i sommar

Se GES + Gadd på Bananpiren/Frihamnen

Se GES + Gadd på Bananpiren/Frihamnen

GES, som består av Anders Glenmark, Thomas “Orup” Eriksson och Niklas  ska i sommar ge sig ut på en stor Sverigeturné. De får dessutom sällskap av Eric Gadd! De kommer att göra ett stopp i Göteborg den 3 augusti 2019. Då på Bananpiren. Deras turné startar den 11 juli i Rättvik, Dalhalla och avslutas den 26 augusti i Stockholm på Skansen. Dalhalla så väl som Skansen är slutsålda, men till Göteborg finns det biljetter kvar, än så länge, så se till att haffa tag i en! Boende, det bokar ni med oss!

Vilka är GES?

Anders Glenmark, Thomas “Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt är de tre som tillsammans bildar GES. De bildades 1994 och är aktiva i perioder. Alla tre har egna karriärer som artister men tillsammans har de gjort en hel del som blivit populärt. En av deras tidiga hit var När vi gräver guld i USA. Det var den officiella svenska låten till VM i fotboll 1994. De har släppt två album och flera singlar samt att de då varit ute på turné flera gånger om.

Anders Glenmark är en svensk pop- och rocksångare, musiker och skivproducent. Han skivdebuterade som 19-åring med Någon gång, någonstans. Han hade stora framgångar som soloartist i början av 1990-talet med låtar som Hon har blommor i sitt hår, Mare mare och Hon sa. Han har även varit med i flera grupper, så som familjegruppen Glenmarks samt med sin syster i gruppen Gemini.

Thomas “Orup” Eriksson är en svensk popsångare, gitarrist och låtskrivare. Hans smeknamn Orup fick han redan som barn. Hans karriär inleddes i Magnum Bonum samt att var med och bildade flera band så som Intermezzo (1975–1981), Ubangi (1982–1985) och Thereisno Orchestra (1986–1987) (med Cia Berg). Hans karriär kom igång i mitten av 1980-talet och han fick ett stort genombrott med singeln “Jag blir hellre jagad av vargar”.

Niklas Strömstedt är en svensk popsångare och låtskrivare. Hans största hits består av “Sista morgonen” (1989), “Förlorad igen” (1989), “Om” (1990), “Oslagbara” (1992), “I hennes rum” (1992) samt “Inga änglar gråter” (1997).

Eric Gadd

Eric Gadd heter egentligen Carl Erik Gudmund Sojdelius och han är en svensk sångare och låtskrivare. Han debuterade 1987 med albumet Hello. Två år senare släppte han Hurra du lever – Pang du är död, och det gjorde honom känd i vidare kretsar. Gadd är en av de mer starkare profilerna när det kommer till den svenska soulmusiken. Under 1991 kom den engelskspråkiga skivan Do You Believe in Gadd? och han höll sig därefter till att skriva låtar på engelska, ända fram till 2008 då han återgick till svenska texter på albumet Stockholm står kvar men jag ligger.

Boka hotell

Är det så att du gärna vill se GES och Gadd i Göteborg i sommar, se till att skaffa din biljett till det. Sedan så bokar du ditt boende här med oss. Vi har många bra hotell att välja mellan, i olika prisklasser. Sök runt, eller kontakta oss om det är så att du behöver hjälp.

Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img