Fullt med musik på Liseberg i sommar

Alice Cooper är en av alla artister du kan se i sommar på Liseberg

Alice Cooper är en av alla artister du kan se i sommar på Liseberg

Om du är ett fan av bra musik och vill ha chansen att se både en och flera bra artister så är det inte fel att besöka Liseberg ett par gånger i sommar. Varje år har du chansen att se artister av olika slag från hela världen som ställer sig på deras scen och ger ett uppträdande. Utöver det, så erbjuder Liseberg även Lotta på Liseberg, som du även kan se på tv, samt att det bjuds upp till dans på Polketten.

Artister som kommer till Liseberg

I sommar är det ett brett utbud av bra artister som kommer till Liseberg. Under juni månad har du chansen att se First Aid Kit, Syster Sol, Miss Li, Lani Mo och Dani M. Dessutom kommer Babben Larsson, ni vet komikern från Gotland at ta med sig Andreas Landgren, för att bjuda er på sina personliga musikaliska favoriter.

Juli månad, är månaden då ni har möjligheten att se artister som Lasse Stefanz, Eek-a-mouse, House of Pain, Sofia Karlsson, Gabrielle, Lustans Lakejer, Peg Parnevik, John Holm, Maia Hirasawa, Henrik Berggren, Mary J. Blige, Alice Cooper, The Hellacopters och Billy Momo. Det kommer även vara en kväll vid namn Star Night Festival, på Taubescenen, där du får en musikalisk resa med de bästa 50-tals country och rockabilly-låtarna.

I augusti har du chansen att se LaGaylia Frazier, Emmylou Harris och Mikael Wiehe.

Lotta på Liseberg

Under åtta veckor, 19 juni – 31 juli samt 14 augusti, direktsänds Lotta på Liseberg på måndagskvällar i TV4. Du kan vara med direkt på plats! Artister som kommer att medverka i juni månad är bland annat Peg Parnevik, Jon Henrik Fjällgren feat. Anunia, Christer Sjögren, Magnus Johansson, Liamoo, Arvingarna, Rhys och Samir & Viktor, Sven Melander, Hanna Hedlund och Siw Carlsson. Juli månad bjuder på Benjamin Ingrosso, Elisabeth Andreassen, Måns Zelmerlöw, E-Type och Ida Redig, Robin Stjernberg, Elisa Lindström, LaGaylia Frazier,  Kristian Kostov, Rikard Wolff och Christopher Wollter, Robin Bengtsson, Shirley Clamp, Tommy Nilsson, Shirin och Quest, Lill-Babs, Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson, Mariette, Sigvart Dagsland (NO) och Per Andersson & Linus Wahlgren, The Phantom Of The Opera/GöteborgsOperan, Dolly Style, Martin Stenmarck och Linnea Henriksson. I Augusti kommer Bo Kaspers Orkester, Wiktoria, Janice och Tomas Ledin.

Polketten

För dig som gillar att dansa är Polketten ett måste. I sommar kommer det att hållas danskurser här, samt att det kommer flera känd dansband hit och spelar. Bland annat Barbados, Date, Black Jack, Jontez, Blender, Kindbergs med flera.

Boka boende med oss

Om du vill passa på att tillbringa en helg i Göteborg, kanske ta ett par åkturer i karusellerna samt lyssna på bra musik på Liseberg, så har vi boendet för dig. Hos oss hittar du hotell nära nöjesparken så väl som att du kan boka ditt boende mitt i stan. Det är vad som passar dig bäst. Du kan enkelt söka fram hotell på vår sida och sedan boka. Om du behöver hjälp med något, tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img