Förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga med GBG Wrestling på Pustervik

Förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga med GBG Wrestling på Pustervik

Förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga med GBG Wrestling på Pustervik

Nu är det återigen dags för GBG Wrestling att inta Pustervik!

Som vanligt kommer det att bjudas på högklassig och adrenalinfylld underhållning och lördagen den 2 juli inträffar denna unika liveupplevelse som inte kan jämföras med något annat.

Denna kväll ställs bland annat pakten ”Empire State” på sin spets, då två av medlemmarna i trion står mot varandra i en prestigefylld duell om GBG Wrestlings mästarbälte. Steinbolt, som genom att vinna förra galans Gothenburg Rumble är utmanare om titeln, möter sina före detta vapendragare: den regerande mästaren Harley Rage och managern mr PPV. Detta och mycket annat väntar på Pustervik denna kväll!

 

En upplevelse utöver det vanliga

GBG Wrestling startade 2002 i Göteborgs mörkaste hamnkvarter och har sedan dess vuxit till ett av Sveriges mest professionella, extravaganta och imponerande wrestlingförbund.

GBG Wrestling ger sin publik en upplevelse och känsla som inte går att finna inom någon underhållningsform någonstans. Gott ställs mot ont, snabbhet ställs mot styrka, listighet ställs mot heder – och blod, svett och tårar kommer garanterat att rinna, varje gång.

Man bara MÅSTE se GBG Wrestling live för att till fullo förstå, och för att till fullo få uppleva den obetalbara känslan av att vara en del av den magiska atmosfär som skapas, av wrestlarna och av publiken, tillsammans. Intriger och konflikter följs upp i ringen och det finns alltid något att göra upp om. Kom och titta, vråla, gråt och jubla. Idag ägs och styrs GBG Wrestling enhälligt av Lady Dolores, förbundets president.

Biljetter går att köpa här.

 

Hotellrekommendationer

Pustervik, som ligger i området Haga, ligger på bekvämt avstånd från flera trevliga hotell i centrala Göteborg.

 

Hotel Riverton

Hotel Riverton erbjuder ett centralt boende i Göteborg, runt hörnet från Drottning Kristinas jaktslott och bara några minuter från Feskekôrka. Hotellet har 4 stjärnor och ligger i närheten av Järntorget och Casino Cosmopol Göteborg.

›› Sök lediga rum på Hotel Riverton här

 

Hotel Riverton  Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1285 SEK per natt

Boka hotell


Avalon Hotel

Avalon Hotel ligger i hjärtat av Göteborg, på gångavstånd från Bältespännarparken och Brunnsparken. Hotellet har 4 stjärnor och ligger i närheten av Rådhuset och Gustav Adolfs torg.

›› Sök lediga rum på Avalon Hotel här

 

Avalon Hotel  Avalon Hotel
Kungstorget 9, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1661 SEK per natt

Boka hotell


Elite Plaza Hotel Göteborg

Femstjärniga Elite Plaza Hotel Göteborg på Västra Hamngatan erbjuder ett centralt boende i Göteborg, runt hörnet från Stadsmuseet och bara några minuter från Rådhuset. Hotellet ligger även i närheten av Gustav Adolfs torg och Kronhuset.

›› Sök lediga rum på Elite Plaza Hotel Göteborg här

 

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img