Foo Fighters kommer tillbaka till Ullevi 2018!

Foo Fighters kommer till Ullevi 2018!

Foo Fighters kommer till Ullevi 2018!

Vem kan glömma den konserten som var i juni 2015 med detta band. Dave Grohl trillade av scenen, bröt benet, men återvände upp på scen och fortsatte, sittandes med en tre timmar lång konsert! Nästa år, 2018 så återvänder Dave Grohl och Foo Fighters till Göteborg för en ny oförglömlig konsert. Dock hoppas vi på att inga ben kommer att brytas denna gång! Datumet att hålla i minne är 5 juni 2018 på Ullevi. Boka dina biljetter nu, samt passa på att boka ditt boende!

Foo Fighters

Foo Fighters bildades 1994 i Seattle. Dave Grohl startade bandet som ett soloprojekt till att börja med. Detta efter att Nirvana, bandet Grohl var med i, hade upplösts drastiskt på grund av sångaren Kurt Cobains död. Grohl, som var trummis i Nirvana hade under tiden han var med i det bandet skrivit en hel del låtar, som han dock behöll för sig själv. Foo Fighters kom inte att stanna vid ett soloprojekt utan det utvecklades snabbt till att bli ett band med flera medlemmar. Bandet består i dag av Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear och Rami Jafee.  Det har även funnits två tidigare medlemmar vid namn William Goldsmith och Franz Stahl. Till de mest kända låtar från detta band finns “Monkey Wrench”, “Everlong”, “Best of You”, “The Pretender” och “My Hero”.

Foo Fighters har mer än 25 miljoner sålda album och 11 Grammy Awards och kan titulera sig som ett av världens största rockband. De har besökt Sverige många gånger om och har bland annat spelat på flera olika arenor i Stockholm, gästat programmet Sen kväll med Luuk och så spelning i Göteborg 2015 då, som troligen är det Sverigebesök de allra flesta kommer att minnas länge!

Göteborg är en trevlig stad, så varför inte passa på att stanna här ett par dagar extra? Du kan ägna dig åt sevärdheter, eller andra typer av aktiviteter. Vi tipsar varje vecka om olika saker som man kan hitta på här i denna stad. Det gör vi i våra nyheter, så kolla in dem!

Boka boende i Göteborg

Även om det är ett halvår kvar tills konserten på Ullevi är, så släpptes biljetterna till den i helgen. Har du inte haffat din biljett då, är det hög tid att du gör det nu. Passa även på att boka in ditt boende. Juni tillhör högsäsong och vill du inte bli utan hotell är det viktigt att boka i tid. Om du vill bo nära Ullevi, så kan du välja att boka Scandic Crown, eller Clarion Collection Hotel Odin. Det finns även flera andra alternativ nära denna arena. Du har även andra hotell över hela Göteborg att välja mellan. Sök på hotellets namn, eller via den stadsdel du vill bo i. Det finns budget, mellanklass och lyx, välj det som passar dig och din plånbok. Du kan även kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta hotell, boka eller har andra frågor att ställa. Vi svarar så snabbt vi kan!

Clarion Collection Hotel Odin  Clarion Collection Hotel Odin
Odinsgatan 6, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1565 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Crown  Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1795 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img