Fira nyår i Göteborg

Fira in nyåret i Göteborg

Fira in nyåret i Göteborg

Nu är det inte långt kvar tills det är dags att ringa in det nya året. Om du ännu inte bokat in något att göra, så är det hög tid att göra nu! Än kan det finnas platser kvar på restauranger i Göteborg. Sedan har du ju även GPs fantastiska fyrverkeri, som i år blir av. Förra året ställdes det ju dessvärre in. Det finns även flera hotell som har kompletta nyårspaket.

Bra restauranger att boka på nyår

I Göteborg finns det många bra restauranger att boka bord vid på nyårsafton. En del av dem kan vara fullbokade, men testa att ringa och kolla!
Här är ett bra urval av ställen:

Noot: Här kan du njuta av fem rätter tillsammans med utvalda drycker.

Familjen: På den Bib Gourmand-prisade krogen Familjen är det modern västsvensk gastronomi som gäller. Från klockan 16 erbjuder man en 3-rätters nyårsmeny, och senare på kvällen en 5-rätters supé. Detta ställe är även kända för sina innovativa drinkar.

Clarion Hotel Post: Här kan du fira in 2022 på restaurang Norda, med 5-rätters, vinpaket, nyårsfest, övernattning och bubbel på VRÅ, som har samma upplägg fast med en 7-rätters. Nyårsfesten startar klockan 23 och pågår fram till 03.

Hotel Riverton: På detta hotells restaurang View finns även en skybar. Kvällen inleds med välkomstdryck, för att sedan fortsätta med en trerätters nyårsmatiné och ett utvalt vinpaket. Vid tolvslaget bjuds man på ett glas champagne.

Avenyn 7: Här kan du njuta av en prisvärd fyrarättersmeny som sköljs ner till en väl kyld champagne. På menyn står bland annat skaldjurssoppa och oxfilé tillsammans med rekommenderade viner.

GP: s Nyårsfyrverkeri

Göteborgs-Posten kommer lysa upp Göteborgshimlen med en riktigt fantastisk fyrverkerishow! Förra året fick man ställa in, men detta år så kör man! Man kommer även göra det lite annorlunda mot tidigare år.

De fyrverkerier som sker, de går att se från ora delar av staden och du kan även följa hela det spektakulära scenariot på gp.se.
Bland annat kan de ses kring kajerna vid fastlandssidan från Göteborgsoperan mot Stenpiren och även längre väster ut, kan det med fördel även ses från Ramberget, kajerna kring SVT-huset, området kring Frihamnen, Göta Älvbron och Masthuggskyrkan.

Fyrverkerierna skjuts upp från Norra Älvstranden klockan 17.00.

Viktigt att du ser till att vidta alla försiktighetsåtgärder för att minska smittrisk och följa restriktionerna.

Boka hotell

Om du vill fira in det nya året i Göteborg med lyx, se till då att boka in dig på hotell. En del av dem kan vara fullbokade redan, men du kan söka runt här på vår sida för att se vad som är ledigt. Det är inte fel att kunna somna i en mjuk och skön säng efter att ha skålat in det nya året och vakna utvilad och då njuta av en god hotellfrukost. Om du inte hittar det du söker, eller har frågor, kontakta oss gärna.

Vi vill även passa på att önska er alla som läser våra nyheter ett riktigt gott nytt år!

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img