Ed Sheeran på Ullevi sommaren 2022

Gå på konsert med Ed Sheeran

Gå på konsert med Ed Sheeran

Nästa sommar är det åter dags att se fram emot nya konserter! I Sverige så släpps i stort sett alla restriktioner från imorgon, den 29/9. Förra veckan kom nyheten och biljettsläppet för konsert med Ed Sheeran på Ullevi sommaren 2022. Då första konserten sålde slut på 1 timme, så valde man att ha en till. Det blir alltså två konserter, onsdagen den 10 och torsdagen den 11 augusti.
I samband med att biljetterna till Ed Sheerans sommarkonsert skulle släppas var trycket så högt att arrangören FKP Scorpio var tvungen att skjuta upp släppet en timme. Så när de väl släpptes kl 13, så sålde de alltså slut omgående. På grund av det höga trycket släpptes då en extrakonsert på Ullevi 11 augusti. Lyckades du få biljett? I så fall, passa på att hitta ett bra boende här hos oss.

Ny, unik upplevelse

Turnén är döpt till till ”+ – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour)” och inför denna har Sheeran utlovat ”en helt ny, unik upplevelse”. Han ska uppträda på en rund scen, omringad av publiken. Det så att de har möjligheten att komma närmare honom. Förhoppningsvis kommer Ed Sheeran att framföra låtar från sitt kommande album som har döpts efter likhetstecknet, “=”, och som släpps 29 oktober.

Senast Ed Sheeran besökte Sverige var sommaren 2018. Då gjorde han tre spelningar, två på Ullevi och en på Friends Arena.
Ed Sheeran inleder sin sommarturné på Croke Park i Dublin 23 april och avslutar i Frankfurt 23 september.

Man har valt att införa ett nytt biljettsystem, där endast personliga, digitala mobilbiljetter kommer att säljas. Biljetten knyts till respektive köpare via en unik qr-kod. De som sedan ångrar sig eller får förhinder ska kunna sälja vidare sina biljetter på Ticketmaster resale.

Så här funkar de digitala mobilbiljetterna:

• Välj biljettyp.
• Läs igenom och godkänn köpvillkoren.
• Uppge mobilnummer och fyll i den verifikationskod du får via SMS. Din kod skickas normalt inom några få sekunder, men är det många som vill köpa biljett kan det ta lite längre tid. Om koden dröjer mer än 1 minut kan du begära ut en ny kod med ett enkelt knapptryck.
• Slutför köpet som vanligt.
• Efter köpet ligger bokningen på ditt konto i Ticketmasters app och du får en bokningsbekräftelse via e-mail.
• Dagarna innan konserten ska du aktivera dina biljetter genom att på nytt verifiera ditt mobilnummer.
• Ta med mobil + giltigt ID till konserten. Biljetten scannas i entrén direkt från Ticketmasters app.

Vem är Ed Sheeran?

Edward “Ed” Christopher Sheeran, föddes den 17 februari 1991 i Halifax i England. Han är en brittisk singer-songwriter som redan 2004-2005 började spela in egen musik. Han spelade in en EP 2005, sedan två till, ett 2006 och ett 2007. Dock såldes de inte så bra och de han hann sälja, har han försökt få tillbaka för han skäms, men de finns på Youtube.
Sedan 2010 har han släppt fem musikalbum. Första var under 2010 No.5 Collaborations Project, det andra 2011 med titeln +, det tredje 2014 x och det fjärde 2017 med titeln ÷. Under 2019 släppte han även albumet ’No.6 Collaborations Project’ där han släppte låtar med artister såsom Justin Bieber, Cardi B och Bruno Mars.

Sedan nu, imorgon kommer hans sjätte album, med titeln ”=”.

Clarion Collection Hotel Odin  Clarion Collection Hotel Odin
Odinsgatan 6, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1565 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Crown  Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1795 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img