Datum släppta för Lottas allsångsfest på Liseberg

Allsång med Lotta Engberg

Allsång med Lotta Engberg

Nu känns inte sommaren alltför långt borta och vad vore en svensk sommar utan Lotta på Liseberg?

Förra säsongen var återigen en stormande succé för Lotta Engberg och lyckligtvis kommer hon tillbaka även denna sommar så under åtta måndagar, med start den 27 juni, blir det allsångsfest live på Stora Scenen och i TV4.

Självklart kan du bänka dig framför TV:n, men vi på Hotell Göteborg tycker att det vore ännu härligare att uppleva denna folkfest på plats. Och Lotta själv tror att det kommer bli den bästa säsongen någonsin!

- Jag är nog inte ensam om att längta till sommaren och det finns få saker som är så mycket sommar för mig som Lotta på Liseberg. Därför är jag jätteglad att kunna berätta att vi kör allsång i sommar igen! Och baserat på det jag vet om vilka artister som redan nu är bokade så tror jag att det kommer att bli den bästa säsongen någonsin, säger den folkkära allsångsstjärnan.

Exakt vilka gästartister som kommer vara med under sommaren är ännu inte spikat och mer information kommer släppas senare i vår. Information om sittplatsbiljetter till allsången kommer finnas på Lisebergs hemsida från och med den 3 maj.

Boka hotell nu

Eftersom förra året var en sån kanonsuccé kan det vara bra att boka hotell så snart som möjligt för att inte bli besviken. Lotta och hennes vänner kommer inta scenen på följande datum:

27 juni
4 juli
11 juli
18 juli
25 juli
1 augusti
8 augusti
15 augusti

Här kan du titta lite närmare på några av våra utvalda hotell med kortast avstånd till Liseberg.

Självklart har vi också flera andra favoriter i olika budgetklasser som ligger nära en mängd sevärdheter i övriga Göteborg. Sök gärna fritt på vår hemsida eller kontakta oss här för mer tips och rekommendationer.

 

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.
Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Onyxen  Hotell Onyxen
Sten Sturegatan 23, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1179 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Opalen  Scandic Opalen
Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 3339 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img