Dags att börja tänka på boka julbord

Njut av julbord i Göteborg

Njut av julbord i Göteborg

Julen närmar sig och det med stormsteg. Något som hör julen till är att gå ut och äta julbord. Det tillsammans med familjen eller med jobbet. Det dröjer inte lång tid innan julborden kommer att dukas upp i Göteborg. Så varför inte ta och boka in dig till ett av dessa? I denna artikel kommer vi att rekommendera ett par av de allra bästa just nu.

Bästa julborden i Göteborg 2018

Det finns julbord som passar alla, från klassiskt traditionella till vegetariska till moderna varianter med lite annorlunda typ av mat.

Hamnkrogen Liseberg

Denna fisk-och skaldjursrestaurang ligger belägen i Lisebergs hamn. Här serveras det klassiska julbord så väl som att det finns västkustinspirerade delikatesser. Detta julbord är fram till 22 december och kostar mellan 455-675 kronor.

Hotell Gothia Towers

Högst upp på 29:e våningen serveras det god mat och en magnifik utsikt över hela Göteborg. Det går att äta julbord som lunch eller till kvällen. Det är traditionellt julbord som serveras och det på utvalda dagar mellan 16 november och 24 december. Priserna ligger mellan 295-695 kronor.

Star Bowling

Varför inte kombinera julmaten med att bowla? Eller kanske utmana varandra i en femkamp? På Star Bowling serveras ett svenskt klassiskt julbord samt roliga aktiviteter. Öppen från 22 november och priset är från 399 kronor.

The Green Room

Du som vill äta ett vegetarianskt julbord ska besöka The Green Room. Här det en helvegetarisk julbuffé som serveras. Restaurangen ligger inne på Liseberg. Det finns även veganska alternativ. Öppet under samma tid som Jul på Lisberg. Priset är 210 kronor.

Thörnströms Kök

Här kan du njuta av en härlig matupplevelse i ostörd miljö. Det serveras ett klassiskt svenskt julbord med närodlade råvaror. Öppet mellan 23 november och 21 december och priserna ligger på 495-695 för lunch och 795 för kväll.

Sjömagasinet

Här kan du njuta av klassisk julmat med fisk och skaldjur. Det är ett klassiskt julbord med traditionella läckerheter på buffébordet. Öppet mellan 21 november och 23 december och priserna ligger mellan 725-965 kronor.

Boulebar

Här kan du uppleva en julfest på franskt vis. Det är skor i taket, röda äpplen på borden och dessutom kan man spela boule. Det serveras franska maträtter samt hummer, bubbel och nybakat bröd. Öppet 1-31 december och kostar mellan 645-1450 kronor.

The Concept

Här erbjuds ett julbord som är för dig som tröttnat på det klassiska och traditionella. Här är det moderna rätter och en häftig julshow. Öppet mellan 22 november och 20 december. Priserna för mat och show ligger på mellan 895-1350 kronor.

Fler julbord i Göteborg

Det finns så klart en massa fler härliga julbord över hela stan. Du har bland annat Hotell Riverton, Långedrags Värdshus, Clarion Hotel Post, Tomterock på Trädgår´n, Valand, Casino Cosmopol, Restaurang Läppstiftet, John Scott’s Palace, Scandinavium, Tullhuset och många fler!

Boka boende

Det är inte fel att få en god natts sömn efter att ha ätit en massa god julmat! Här hos oss finns det en massa bra alternativ. Du kan söka  fram och boka på egen hand eller så kontaktar  du oss!

 

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img