Posthotellet bjuder upp till storstilad fest

Clarion Hotel Post i Göteborg
För att fira att man faktiskt redan funnits i hela fyra år i Göteborg bjuder Clarion Hotell Post, eller posthotellet som göteborgarna kallar det, nu in alla festsugna göteborgare på en hejdundrande fest i vinterkvällen. Clarion vill uppmärksamma att det gått fyra år sedan den legendariska invigningen.

Festen, som går av stapeln den 29 januari kl. 16 är öppen för alla som vill njuta av världsberömda artister som magikern Rufus Wiena med sina fantastiska illusioner med bland annat kort, den imponerande professionella balans- och cirkusartisten Rickard Ljungman, som förutom sina fantastiska balansakter även kommer, hör och häpna, bjuda på sockervadd.

Posthotellets hus-DJ Il Stefano kommer stå för musiken, med ackompanjemang av saxofonisten Eric Arellano.

En annan stjärna som kommer delta i den stora festen är Patrik Fredriksson, konditorn som utsågs till årets konditor 2013, Patrik Fredriksson kommer komponera en rejäl, välkomponerad födelsedagstårta, som gästerna kan avnjuta tillsammans med ett glas mousserande vin för endast 44 kronor.

Norda Bar och Grill, hotellets restaurang, har komponerat en särskild 3-rätters meny för tillfället, den kommer kosta 444 kronor.

Festen hålls självklart på hotellet, som stoltserar i en av centrala Göteborgs mest anrika byggnader, det gamla posthuset på Drottningtorget, alldeles intill centralstationen.

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img