Christmas by Wallmans i Göteborg

Julfest med Wallmans

Julfest med Wallmans

Även om det känns som om julen är långt borta, så kan det vara en god idé att redan nu boka in dig om du vill äta julbord och få en fantastisk show. Mellan den 7 november och 21 december så körs Christmas by Wallmans. Wallmans salonger håller ju annars till i Stockholm. Nu gästspelar de i Göteborg. Platsen är Kungsportshuset. Det blir en helkväll med en meny av julens alla smaker samt en fantastisk Wallman-show som kommer att innehålla en hel del magiska inslag. Kvällen avslutas med julgodis och sing-a-long med Gretchen. Hotell, det bokar du med oss.

Kungsportshuset

Kungsportshuset ligger på Kungsportsplatsen i Göteborg. Byggnaden uppfördes 1856. Sedan dess så har det varit en central nöjes och mötesplats i stan. Huset i sig har putsats upp från grunden och även fått en total renovering på insidan. I detta hus så anordnas det både stora och små event. Kungsportshuset är en nöjesarena där det går att skräddarsy alla typer av evenemang. Det är en restaurang skapad för att överraska, ett dansgolv utöver det vanliga och internationell underhållning på nya höjder.

Wallmans salonger

Wallmans salonger ligger som sagt i Stockholm. De var först med att hålla så kallade dinershows. Grunden till detta lades 1965 av Hasse Wallman. Konceptet har expanderat en hel del sedan dess. Det finns nu även i Köpenhamn, Oslo, Sälen samt att de nu då kommer gästspela i Göteborg. Tack vare Wallmans så har många artister som är kända idag kommit fram i ljuset. De startade nämligen sin karriär där. Bland personer som har jobbat på Wallmans en gång i tiden finns bland annat Sonja Aldén, Linda Bengtzing, My Blomqvist, Shirley Clamp, Hanna och Lina Hedlund, Tess Merkel och Martin Stenmarck.

Upplev Göteborg i vinterskrud

Göteborg har sin tjusning alla årstider. En del tänker att det är om sommaren man ska resa hit, men det är minst lika trevligt under vintern. Det finns en massa aktiviteter och sevärdheter att kolla in då med nämligen. En sak som sker under vintern i Göteborg är till exempelvis Jul på Liseberg. Sedan är det även en mängd julmarknader med mera som är värda ett besök. Du kan läsa en hel del om detta i våra tidigare nyheter, så väl som att vi även kommer med nya saker att göra, varje vecka.

Boka hotell

Om du tänker att det vore trevligt att få gå på Wallmans julshow i Göteborg, då kan det även vara bra att boka dig ett hotell. Det är inte fel med en god natts sömn efter en helkväll. Passa på att stanna ett par extra nätter och njut av vad Göteborg har att erbjuda för övrigt. Ett hett tips är att boka in dig på ett av våra hotell med spa. Då kan du passa på att njuta av sköna behandlingar med. Du kan söka runt efter olika boendealternativ här på vår sida. Om det är så att du inte hittar det du söker, har frågor eller behöver hjälp med att boka, då är det bara att kontakta oss.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img