Bruce Dickinson: En spoken word-föreställning

Bruce Dickinson kommer till Göteborg

Bruce Dickinson kommer till Göteborg

Säger man Bruce Dickinson så tänker de allra flesta på Iron Maiden, där han är sångare och frontman. Nu är han dock ute på eget äventyr, med Bruce Dickinson: En spoken word-föreställning baserad på sin karriär. Den 20 december kommer han till Gothia Towers Kongresshallen i Göteborg. När du köper biljett via Live Nation, så ingår ett signerat exemplar av Bruce Dickinsons självbiografi “What Does This Button Do?”!

Bruce Dickinson

Paul Bruce Dickinson föddes 1958 i Nottinghamshire, England. Mest känd är han som sångaren i Iron Maiden mellan 1981-1993, samt sedan 1999. Under 1993 lämnade han bandet för att satsa på en egen solokarriär. Han släppte två egna album, men återvände sedan 1999 till Iron Maiden igen. Dock har han ändå släppt ytterligare ett soloalbum sedan dess. Han själv säger att hans solokarriär inte är över. 1976 skapade han sitt allra första band efter att han reglerats från skolan, men det gick inte så bra då de tog samma namn som redan fanns på ett existerande band. Bandet splittrades rätt kvickt. Efter det tog han värvning i armén men var bara inkallad sex månader, det var inte vad han hade tänkt sig. Väl hemma sökte han sig till universitetet och letade då efter ett band att sjunga. Det resulterade i ett band vid namn Speed, men de höll inte så länge. Efter det var det ett par band och spelningar på pubar. 1977 hade ett band vid namn Samson skapats och där blev han nu sångare. Sista spelningen med dem var 1981 och sedan kom då Iron Maiden.

Gothia Towers

Bruce Dickinson: En spoken word-föreställning kommer att hållas på kongresshallen som ligger i Gothia Towers. Det är ett hotell med fyra stjärnor, som ligger i centrala Göteborg. Det är även ett av Europas största då det har hela 1200 rum. Hotellet är uppdelat i tre torn, Gothia west tower, crown tower och east tower. Om du ska gå på Bruce Dickinsons föreställning så varför inte även boka ditt boende på detta hotell?

Njut mer av Göteborg

Göteborg är en stad som har mycket att erbjuda. Du som vill ha koll på saker och veta mer om vad det finns att göra, du kan läsa våra nyheter. Vi skriver nämligen artiklar varje vecka om en mängd olika saker. Det gör att du kan hitta aktiviteter, sevärdheter samt olika events att besöka när du är här. Planera din resa hit och plocka ut det bästa av stan. Se även till att välja ett hotell som passar dig och dina planer!

Boka ditt boende med oss

Du kan som sagt välja att boka Gothia Towers, så har du nära till föreställningen. Vi har även en mängd andra hotell och boenden att välja mellan. Du kan söka runt på vår sida efter ett boende som passar dig. Du kan söka via hotellnamn, stadsdel och mycket mer. Det finns flera prisklasser på hotellen så att alla kan ha chansen att boka sig ett boende. Om du vill ha hjälp eller har frågor så går det även bra att kontakta oss! Vi kan hjälpa dig med det mesta som har med hotell att göra.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img