Bob Hund firar 25 år med jubileumskonserter

Missa inte bob hund i Göteborg

Missa inte bob hund i Göteborg

Detta året så firar Bob Hund 25 år sedan deras skivdebut och det genom att hålla ett visst antal jubileumskonserter. De kommer att dels komma till Stockholm och Malmö, men även Göteborg. De kommer att hålla 2 konserter, den 29 och 30 november och de själva kallar det för ett retrospektivt spektakel. De kommer att spela låtar från hela sin karriär, både de sämsta och de bästa, enligt bandets sångare, Thomas Öberg.  Platsen är Brew House och det under det klassiska veckoslutet v.48 (de har en låt med samma namn).

Bob Hund

Bandet bob hund, med små bokstäver som bandet själva skriver det bildades 1991 och det av Jonas Jonasson, Mats Hellquist och Thomas Öberg. Ett halvår senare hade även Conny Nimmersjö, Johnny Essing och Mats Andersson tillkommit. De skrev kontrakt med Silence Record 1993 och de gav samma år ut sin första EP. Det var först vid sitt tredje album, Jag rear ut min själ, 1998 som de fick sitt genombrott. Detta band har många gånger kallats för Sveriges bästa liveband. De har gett ut 12 album, flera EP och flera singlar. I år, i samband med sina jubileumskonserter kommer alla skivor att ges ut igen, fast då enbart på vinyl.

Brew House

Brewhouse startades på initiativ av Business Region Göteborg och drivs som en ideell förening. Här sker konserter, klubbar, samt events och konferenser. Denna plats ligger på Åvägen 24 i Göteborg, ett stenkast från Scandinavium. Det finns en lunchrestaurang här, vid namn Brewhouse Food & Drinks. Det är även en bar öppen då det är evenemang i lokalen. De har en livescen, Brewhouse Arena, som är en rå och industriell fabriksmiljö, men med lite glittrande kristall.

Besök Göteborg

Om du vill se bob hund i november, passa även på att göra stan. Göteborg har mycket ett erbjuda oavsett årstid. Om du vill veta vad det finns att göra, så som events, evenemang, konserter, sevärdheter med mera, så ska du kika in på våra tidigare nyheter. Där hittar du artiklar om vad som händer i denna stad! Vi uppdaterar nämligen dessa varje vecka. Vi skriver om olika sevärdheter och aktiviteter. Vi brukar även ge tips på ställen att äta på, ställen att roa sig på och ställen att bo på. Så det är inte fel att kika in där för att få bra idéer till vad du ska göra eller hitta på.

Boka Boende

Du som tänker dig att se bob hund och har en bit att åka, passa på att boka ditt boende. Här hos oss hittar du en mängd bra alternativ, i alla olika sorters prisklasser. Det gör att det finns hotell som passar alla. Det spelar alltså ingen roll vad du har för storlek på din plånbok. Du har hotell nära Brew House, så väl som andra boendealternativ. Sök runt på vår sida, eller kontakta oss  så hjälper vi dig. Vi kan svara på det mesta som rör hotell, bokning av hotell och så vidare.

Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Onyxen  Hotell Onyxen
Sten Sturegatan 23, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1179 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img