Besök Göteborgs Bluesfestival i juni

Njut av bra musik i Göteborg denna sommar

Njut av bra musik i Göteborg denna sommar

Den 28-29 juni är det dags för Göteborg Blues Festival. Denna hålls på Villa Belparc i Slottsskogen. Det kommer att komma flera artister, på både fredagen och lördagen och det är något du inte ska missa. Du kan köpa förköpsbiljetter på Bengans i Göteborg, på Pustervik och via Ticketmaster. Det går även att köpa biljett vid entrén, men den är något dyrare. Se nu till att inte missa denna chansen till en riktigt trevlig festival i sommar.

Festivalprogram

Så här ser festivalens program ut:

Fredag 28 juni kl. 17.30 & lördag 29 juni kl. 16.30

Fredag:

 • 17.45 Tim Lothan & Holger Daub (DK/DE)
 • 18.30 Erika Baier & The Business (SE)
 • 19.30 Tim Lothan & Holger Daub (DK/DE)
 • 20.15 JW-Jones (CA)
 • 21.30 Ragtime Rumours (NL)
 • 22.30 Larkin Poe (US)

 

Lördag:

 • 16.45 Petra Odenman & Soul Exposure (SE)
 • 17.45 Josh Smith (US)
 • 19.00 Sweet Little Angels & J Hjort and L Gardtman (SE)
 • 20.00 Roffe WIkström (SE)
 • 21.30 Ronny Aagren & His Blues Gumbo (NO)
 • 22.30 The Proven Ones (US)

Biljettpris:

Festivalpass: 700 kr (vid förköp), 800 kr (vid entrén)

Fredag: 450 kr

Lördag: 450 kr

Om Göteborgs Bluesförening

Göteborgs Bluesförening är de som står bakom festivalen. De är en ideell förening som verkar för att tillhandahålla blues så väl som musik som är närbesläktad till den. Denna förening har vart igång sedan slutet av 90-talet. De brukar arrangera större konserter på Musikens Hus med olika artister. De brukar även ordna mindre konserter varannan onsdag på Musikens Hus. Sedan har de även medlemsfest en gång per år. Samt att de då ordnar denna festival, varje år. Det går bra att bli medlem hos denna förening. Då kan man få rabatt på konserterna och festivalen.

Se dig omkring i Göteborg

Om du tänker att åka på denna festival i juni, så varför inte passa på att stanna ett par extra dagar. Göteborg i sommarskrud har mycket ett erbjuda. Du som vill ha koll på aktiviteter, events eller sevärdheter, du kan kolla in våra nyheter. Där uppdaterar vi varje vecka med något nytt. Så det gör att du kan hitta kul aktiviteter som passar just dig och din familj. Just att befinna sig i Göteborg under denna årstid är helt fantastiskt och det finns mycket att göra och se. Du kan ta dig runt med spårvagn, buss eller till fots. Det finns många bra möjligheter.

Boka hotell

Ska man stanna i Göteborg ett par dagar så är det bra att ha ett boende. Här hos oss finns det mängder av bra alternativ. Det finns hotell så väl som andra boenden. Det finns något för alla smaker så väl som för alla plånböcker. Du kan bo mitt i stan eller en bit utanför. Du hittar hotell genom att söka efter dem på olika sätt. Är det så att du behöver hjälp med att hitta ett bra hotell? Eller är det så att du har frågor? Då kan du kontakta oss, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Vi svarar så snabbt vi kan!

Scandic Europa  Scandic Europa
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Nära Nya Ullevi

  4 stjärnor
Från 1491 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

  4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img