Backstreet Boys till Scandinavium maj 2019

Backstreet Boys kommer till Göteborg 2019

Backstreet Boys kommer till Göteborg 2019

I maj nästa år, så beger sig Backstreet Boys ut på sin turné, DNA World Tour. De börjar den 11 maj och kommer att åka runt hela Europa och Nordamerika. De kommer göra två stopp i Sverige, först den 21 maj i Göteborg på Scandinavium, sedan Stockholm  på Globen den 2 juni. Om du har haft detta pojkband som favorit sedan unga år, så ska du se till att inte missa att se dem när de äntligen kommer hit! Passa även på att boka hotellet med oss!

Om Backstreet Boys

Backstreet Boys är ett pojkband, som bildades 1993 och bestod då av Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean, Howie Dorough och Kevin Richardson. Kevin valde att lämna bandet under 2006, men gjorde comeback 2012. Bandet hade många stora hits under slutat av 1990-talet och då bland annat med “Everybody (Backstreet’s Back)”, “All I Have to Give”, “As Long as You Love Me”, “I Want It That Way” och “Larger Than Life”. De tillhörde ett av världens största pojkband. Totalt har bandet släppt över 130 miljoner album över hela världen.  Än idag, så spelar de in skivor och åker på turnéer. Under 2000-talet har de bland annat åkt på turné med att annat känt pojkband, nämligen NKOTB. Under 2013 firade de 20 år som band och de fick en stjärna på Hollywood Walk of Fame. De spelade även in en dokumentär 2015. De har även medverkat i ett par olika filmer, som band, eller som cameo-roller.

Missa nu inte att se detta band när de kommer till Sverige. Det är en chans du inte vill missa!

Passa på att upptäcka Göteborg

Om du har tänkt att åka till Göteborg under maj nästa år för att se detta pojkband, varför inte se till att ta ett par extra hotellnätter och upptäcka vad stan har för övrigt att erbjuda. Göteborg har gott om sevärdheter och aktiviteter. Många av dem kan du läsa om under nyheter. I Göteborg finns det även många bra restauranger att äta och dricka gott på, samt att det finns flera trevliga nattklubbar och mycket mer. Det gör att du kan stanna här flera dagar och njuta av staden och dess möjligheter. Så boka in dig på ett bra hotell.

Boka hotell med oss

Om du ska se Backstreet Boys är det inte fel att boka ett hotell som ligger nära Scandinavium. Här hos oss finns det flera bra alternativ. Bland annat flera som ligger just nära arenan. Det finns så klart en mängd andra bra alternativ att välja mellan. Du kan enkelt söka fram hotell på flera olika sätt via vår sida. Du kan söka på vad hotellet heter, vilken stadsdel det ligger i eller vad det är för typ av hotell. Då det finns olika prisklasser så finns det ett hotell som passar alla. Om du har några frågor eller behöver hjälp så är det bara att kontakta oss. Vi svarar på det du behöver veta samt kan hjälpa dig med din bokning.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img