Arvingarna firar jubileum med krogshow

Se Arvingarnas krogshow på Kajskjul 8

Se Arvingarnas krogshow på Kajskjul 8

Arvingarna, dansbandet med rötterna i Göteborg, firar detta året att de har hållit igång i hela 30 år och det med en krogshow. Showen heter ”I takt med tiden” och denna kommer att spelas på Kajskjul 8 i Göteborg. Bandet utlovar tillbakablickar, klassiker, allsång och en del nytt material. Det kommer vara 22 kvällar att välja mellan och det mellan 20 september och 23 november.

Om showen

Arvingarnas krogshow är ett generöst tack till sina fans. Kvällen kommer vara både storslagen och välregisserad och sammanfatta alla de 30 åren de varit igång. Det är en bra blandning med dans, pop, schlager och rock. Bland annat kommer det en hel del hits, så som självklart ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley”. De varvar med enstaka covers och presenterar några nya låtar. De som väljer att sitta och äta, kommer att få ett kortare personligt framträdande av detta band. Det kommer finnas en trerättersmiddag som komponerats särskilt för denna kväll.

Arvingarna

Arvingarna är ett svenskt dansband från Partille utanför Göteborg som bildades 1989. Namnet på gruppen anspelar på att medlemmarna alla har pappor som också har spelat i dansband (Flamingokvintetten och Streaplers). Arvingarna har deltagit i den svenska Melodifestivalen 1993, 1995, 1999, 2002 och 2019. År 1993 sjöng de bidraget Eloise, som vann, och fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest 1993, där bidraget slutade på sjunde plats. Gruppen består av Casper Janebrink – sång och bas, Kim Carlsson – gitarr och sång, Tommy Carlsson – trummor och sång, och Lars ”Lasseman” Larsson – klaviatur, gitarr och sång.

De började med att spela på dansbanor som många andra dansband, men för fem, sex år sedan ville de ha en förändring. De bestämde sig för att byta dansbanor mot konserthus och stadsfestivaler. De sålde turnébussar och instrument och lade om helt.

Njut av Göteborg

Det är inte fel att njuta av Göteborg, oavsett årstid. Här finns det alltid något att göra. Därmed är det kanske en god idé att boka in dig ett par extra nätter om det är så att du vill göra mer saker utöver att se Arvingarna. Det finns flera trevliga events som sker i höst samt att det även finns en mängd sevärdheter som är väl värda att besöka.

Boka hotell

Visst låter det som en trevlig kväll, att äta gott på Kajskjul 8 och höra Arvingarna? Se då till att boka in detta i höst! Du som vill stanna över i Göteborg ska passa på att även boka hotell och det gör du så klart här hos oss. Vi har mängder av bra boendealternativ som kan passa bra efter en kväll på stan! Du kan söka runt efter olika alternativ eller så kontakta du oss, så hjälper vi dig. Varför inte passa på att boka in ett par extra nätter och se dig omkring i Göteborg? Under våra nyheter hittar du saker att göra så väl som du kan läsa mer om sevärdheter. Det gör att du kan planera in din resa hit på ett bra sätt.

 

First Hotel G  First Hotel G
Nils Ericssonplatsen 4, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 2248 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Europa  Scandic Europa
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1491 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img