Afternoon tea i Göteborg!

Njut av Afternoon tea i Göteborg!

Njut av Afternoon tea i Göteborg!

Om du trodde att du var tvungen att bege dig till London, för att dricka afternoon tea, så har du fel. Du kan nämligen få njuta av det även i Göteborg! Det passar när som helst att gå och dricka te och äta goda saker, oavsett årstid, men det är extra gott, när det är kallt ute! Här får du tips på några ställen i Göteborg som serverar afternoon tea.

Dorsia

På Dorsia, som är ett hotell och en restaurang på Trädgårdsgatan hittar du ett av de allra bästa afternoon tea! Det är en mysig miljö, samt att kvaliteten på det de serverar är i världsklass! Du får allt serverat i omgångar av personalen och du kommer garanterat inte vara hungrig när du går därifrån! Bland annat bjuds det på olika sandwiches, hembakat knäcke och scones, tartes, samt egen glass och konfektyr samt te så klart. Det går även att få champagne om man önskar!

Fröken Ohlssons café

Fröken Ohlssons café ligger på Larmgatan, och serverar afternoon tea på torsdagar. Det bjuds på hembakat och det i typ alla former! Detta café varierar sina råvaror efter säsong, men det finns även klassiker som alltid serveras. Bland annat så finns det alltid stenugnsbakat surdegsbröd, fullkornsscones, kanelbullar, äpplekaka, muffins, samt många olika goda ostar. Även hemkokta marmelader.

View Skybar & Restaurant

View Skybar & Restaurant ligger på Stora Badhusgatan i centrum. De har afternoon tea på lördagar och här får du goda munsbitar, samt en fantastisk utsikt. Du kan även beställa champagne att dricka, utöver teet. Om du vill stanna länge, så kan du boka ett rum på Hotel Riverton.

Evas Paley

På Kungsportsavenyn ligger Evas Paley. De serverar afternoon tea på torsdagar och här kan du njuta av stenugnsbakat surdegsbröd, scones, lagrad cheddar, brie, grönmögelost, cream cheese, brownies, hemkokta marmelader och en massa annat gott. Ibland har de även tårta och andra bakverk från deras egna bageri.

Le Pain Français

Le Pain Français ligger även den på Kungsportsavenyn. Här kan du njuta av en fransk variant att brittiskt afternoon tea! Här bjuds du på varma scones, utsökt te, hemkokt lime curd, smörgåssnittar och mycket mer. Det finns även champagne att välja till!

Sedan finns det så klart ännu fler trevliga ställen att dricka te eller fika på i stan. Utöver det så finns det även vanliga caféer.

Fixa eget afternoon tea hemma

Om du vill stanna hemma, men njuta av gott te, så kan du handa ditt te på TheHuset, som är Göteborgs äldsta tehandel. Det finns mer än 200 sorter att välja på här! Dessutom alla tillbehör du kan behöva, som tesilar, kannor och tekoppar.

Boka hotell med oss

Om du vill besöka Göteborg och njuta av afternoon tea eller göra en massa annat, så är det en utmärkt idé att boka ett hotell. Här hos oss hittar du en mängd olika sorters boendealternativ. Sök runt på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Flora  Hotel Flora
Gronsakstorget 2, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1236 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img