2015 års vinnare av Travellers Choice Award

Travellers' choice award 2015När Tripadvisor nyligen sammanställt en lista över “Sveriges 25 bästa hotell”, och med kommentarer som: – “Värt varenda krona“, – “Ett måste för hotellälskare“- “Perfekt läge och ostört“, och -” Lyx”, tar Göteborgshotellet förstaplatsen och blir vinnare av 2015 års Travellers Choice award.

Listan baseras på folk som recenserat hotell efter sina vistelser på Tripadvisors hemsida. Och enligt Tripadvisors besökare har alltså Göteborg Sveriges bästa hotell.

#1. På första plats och därmed vinnare av Travellers Choice awards kom Upper House i Göteborg! Medlemmarna på Tripadvisor har alltså gett hotellet Upper House 5 stjärnor i betyg och på hotellet har man bekvämligheter som gratis internet, ipod dockningsstation, minibar, restaurang och hotellbar, 24h roomservice, spa och träningsanläggning.

Som affärsresenär har man även tillgång till bland annat business-service, dator och limousine- och taxiservice.
Upper House ligger beläget på Mässans Gata 24 och med ett centralt läge med gångavstånd till exempelvis Liseberg och Universeum är hotellet ett utmärkt alternativ för den som vill hålla sig centralt med promenadavstånd till det mesta.

Upper House  Upper House
Mässans gata 24, 25th floor, Göteborg
Nära Liseberg

    5 stjärnor
Från 2968 SEK per natt

Boka hotell


#2. Tvåa på listan över Sveriges 25 bästa hotell kommer Lydmar Hotel som är beläget på Södra Blasieholmshamnen 2 i Stockholm.

#3. Trea på listan hittar vi på Mariatorget 3 på Söder i Stockholm där Hotel Rival finns beläget.

#4. Fyra på listan kommer Hotel J som finns på Ellensviksvägen 1 i Nacka.

#5. Och på femte plats dyker Stora Hotellet i Umeå upp med adressen Storgatan 46.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img