Vad händer på Trädgår’n Göteborg i juli

Kom till Göteborg i juli

Kom till Göteborg i juli

På Trädgår’n Göteborg i sommar händer det en hel del. Det är både spelningar, konserter och andra events. Redan ikväll är det den levande legenden Van Morrison som spelar! Han har spelat i nästan 60 år. Han kommer sällan till Sverige, så det gäller passa på när han väl är här.

Mer artister och events

Varje tisdag på Trädgår’n är det Epic Tuesday, och det är Sveriges största tisdagsklubb! Njut av härliga loungeytor, stora dansgolv, barer och bra musik i en exotisk miljö.

Underhållning i form av Port du Soleil sker ett par gånger under sommaren. Det är jonglerande dvärgar, dansande sfinxar, flygande akrobater, samt en massa annat. Dessutom spelar två DJ:s, UNNERY JAMES & MARCIANO från Holland.

Nu på fredag den 20 juli kommer Kim Larsen och Kjukken och spelar. De är ute på en omfattande turné och stannar då till i Göteborg men även i Malmö. Missa inte att fixa en biljett redan nu, då det ofta blir utsålt när dessa spelar!

Ni som ska bege er till Guns n’ Roses spelning på Ullevi den 21 juli kan även ta er till uppvärmning av detta på Stans största rock-förfest. Det är mellan klockan 14 och 19.

27 juli är det dags för något nytt, nämligen Summer in the City, Göteborgs största semester-AW. Då är det 5 barer öppna, 2 dansgolv, halva priset på mat och dryck de första timmarna. Härlig uteservering finns och det är fullt party senare på kvällen.

Häng i Göteborg

Under juli månad sker det även en massa andra saker i Göteborg, samt att det så klart även finns en mängd sevärdheter att beskåda. Under våra nyheter  hittar du det mesta som händer i stan, och det under hela året, missa inte att läsa dem.

Boka boende

Om du känner för att besöka denna härliga stad nu i sommar, se till att boka ett bra boende. Här på vår sida hittar du en mängd olika bra alternativ. Det finns något för alla plånböcker, då det är både budget och lyx och en massa där emellan. Sök  runt på vår sida efter olika hotell på egen hand, eller kontakta  oss så kan vi hjälpa dig med att ta fram ett bra boende som passar dig och dina behov.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1248 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1255 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1506 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img