Nya restauranger i Göteborg

Testa en eller flera nya restauranger i Göteborg!

Testa en eller flera nya restauranger i Göteborg!

Nu är det nytt år och 2018 kommer att ge oss en mängd nya restauranger att besöka i Göteborg. Om du gillar att testa nya ställen så är detta perfekt för dig, då det kommer att poppa upp en hel del de närmsta månaderna. Här får du ett par tips på nyheter som kommer att komma. En del nya restauranger och matställen öppnade upp i slutet av 2017, så som Johan & Nyström, Restaurang Totale, Bistro Odette och Koizen. Testa gärna dem med!

Nyheter under 2018

Något vi redan nämnt, är The Concept, som är en helt ny typ av Dinner Club. Nu är det klart att de kommer slå upp sina dörrar den 16 mars i år.  Detta ställe kommer att ligga där Gamleport en gång i tiden låg, för er som minns den nattklubben. Annars är adressen Östra Larmgatan, centrum. Restaurangen kommer att ge er något att komma ihåg och det är lyx och dekadens i snygg förpackning.

The Concept är inte det enda som Wallmans satsar på. Det kommer ytterligare en restaurang som kommer att ligga på nedervåningen. Den kommer att heta Matbar. Fokus på denna restaurang kommer att ligga på vällagad enkel mat med smaker från hela världen. Exakt datum är inte satt, men det ska öppna i mars.

Brewers Beer Bar som idag ligger på Tredje Långgatan är en favorit för många. Nu i januari kommer det en till bar, ett par kvarter bort. Denna bar kommer att ligga på Magasingatan i Lou Lous gamla lokaler. Utöver gott hantverksöl, så kommer det även att serveras god mat, med många vego-alternativ. Det kommer även finnas surdegspizzor, falafel och kebab.

En restaurang som kommer att öppna under 2018, men först mycket senare är Omnipollos. Det är ett mikrobryggeri som valt att nu öppna en bar i stan. Adressen kommer att bli Plantegegatan. Vi kan vänta oss att här kommer det att finnas en mängd goda öl att dricka.

Upplev Göteborg

Självklart har Göteborg mer än bara ett gäng nya restauranger att erbjuda. Kika gärna på våra tidigare nyheter för att läsa mer om vad ni kan hitta på i Göteborg när ni är är. Det finns mycket att se och göra, för alla. Testa ett nytt hotell, eller gå på teater, eller besök Universeum och Liseberg.

Boka hotell

Här på vår sida har vi samlat hotell i Göteborg och det är mycket enkelt att boka. Sök via vår sida fram ett eller flera hotell eller sök via deras namn. Du kan även välja via stadsdel, eller via typ av hotell. Du kan även kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med att boka.

 

 

City Hotel Avenyn  City Hotel Avenyn
Lorensbergsgatan 6, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    2 stjärnor
Från 1351 SEK per natt

Boka hotell


Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Universeum

    4.5 stjärnor
Från 1206 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    4 stjärnor
Från 1455 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img