Ny restaurang under jorden har öppnat

Njut av god mat i Göteborg

Njut av god mat i Göteborg

I Göteborg har det ett bra tag renoverats och gjorts i ordning under NK-huset. I dessa underjordiska valv, så öppnade nyligen en ny restaurang, i Swedish Taste-gängets regi. Den som står i spetsen för det hela är Magnus Lindström, en tvåfaldigt olympisk guldmedaljör. Matverksamheten under NK är i flera olika delar. Det är öppet så länge som varuhuset är öppet, så det är från kl. 10 på förmiddagen till kl. 19 på kvällen. Det finns mycket gott att tillgå här som är tillverkade av Swedish Taste samt goda saker så som charkuterier, sallader, skaldjur, fika, champagne och mycket mer. Det är som en slags saluhall i miniformat. I matsalen kan man njuta av goda, klassiska rätter på Swedish Taste-vis. De har redan sedan ett par år tillbaka samarbetat med NK när det kommer till catering.

Swedish Taste

Swedish Taste grundades av Magnus Lindström år 2000. Han är erkänd kock och har vunnit både årets kock, samt tagit guld med kocklandslaget, två gånger! Swedish Taste startade som en av landets första matlagningsstudios med kurser inom mat och inom vin. Året 2008 så öppnade man restaurang med samma namn. Visionen var att erbjuda innovativa upplevelser inom mat och dryck. Restaurangen i Göteborg räknas i dag som en av Göteborgs toppkrogar samt att den har flera utmärkelser i White Guide. Här jobbar och har jobbat en massa flera duktiga kockar. Det finns även en mat och vinstudio i Stockholm. Swedish Taste Göteborg är idag ett ”hus av smaker”. Det finns restaurang, butik, matlagningsstudio och konferensavdelning.

Julbord med Swedish Taste

Swedish Taste har en restaurang med namn Space62, där man kan njuta av ett gott julbord. Menyn är uppbyggd med många mellanrätter som man kan dela med sitt sällskap. Det finns även möjlighet att äta julbord där du är med och lagar maten! Du får då vara med och laga tre rätter, ta del av goda sillrecept, samt avnjuta en middag efteråt. Du får även med dig goda saker att ställa på ditt eget julbord.

Boka hotell

Om du är sugen på att besöka Swedish Taste eller den nya restaurangen under NK eller bara ta en tur till Göteborg, så är det en god idé att boka ett hotell. Här på vår sida hittar du flera olika hotell att välja mellan. Sök  runt på vår sida efter det som passar dig. Du kan även kontakta oss om du har behov av hjälp.

Göteborgs Vandrarhem - Hostel  Göteborgs Vandrarhem - Hostel
Molndalsvagen 23, Göteborg
Nära Universeum

    2 stjärnor
Från 543 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    3 stjärnor
Från 1212 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    4 stjärnor
Från 1667 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Onyxen  Hotell Onyxen
Sten Sturegatan 23, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1136 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img