Mark Knopfler till Sverige!

Mark Knopfler kommer till Göteborg

Mark Knopfler kommer till Göteborg

2019 kommer Mark Knopfler till Sverige med sin turné Down the road wherever. Han besöker dels Stockholm, men även Göteborg. Den 12/6 2109 är det dags och då på Scandinavium. Mark Knopfler är en framgångsrik artist och gitarrist, som nu ska ut på världsturné. Den börjar i vår och då i Barcelona. Passa på att se honom när han gör sitt stopp i Sverige!

Mark Knopfler

Mark Knopfler, född 1949 i Skottland är gitarrist, sångare, låtskrivare, producent och filmmusikkompositör. Mark Knopfler slog igenom som frontman i kultförklarade Dire Straits 1978. Han har släppt åtta soloalbum under sitt eget namn sedan brytningen med bandet 1995. Han har dessutom tillfälligt spelat med andra artister så som Bob Dylan, Steely Dan, Phil Lynott, Eric Clapton, Joan Armatrading, The Dandy Warhols, Emmylou Harris samt många fler. Dessutom så har han producerat album åt Tina Turner, Bob Dylan, Willy DeVille, och Randy Newman.

Knopfler har totalt sålt över 120 miljoner album under sin karriär och många av hans låtar har blivit kända klassiker. Bland annat hans låtar” Money For Nothing”,” Sultans Of Swing”,” Romeo & Juliet” och” Walk of Life.

Mark Knopfler har även gjort sig känd som gitarrist, som har en helt egen fingerstil. Han brukar räknas att vara en av världens bästa gitarrister genom tiderna.

Passa på att se Göteborg

Om du tänker dig att se Mark Knopfler på Scandinavium i juni nästa år, så varför inte passa på att boka in dig flera dagar i Göteborg? Juni är en perfekt månad att upptäcka och njuta av denna stad. Det finns gott om sevärdheter och aktiviteter att göra. Om du kollar bland våra nyheter så kan du få en hel del tips om vad du kan hitta på till exempel. Passa även på att boka ett riktigt trevligt hotell! Vi har många bra här på vår sida att välja mellan. Du kan välja ett som är lite lyxigare så väl som att det finns budgetalternativ. Sedan finns det även mellanklasshotell så klart.

Du vet väl om att det även kommer fler konserter till Scandinavium i sommar? Varför inte passa på att boka in fler? Det är dock bra att alltid köpa biljett på rätt ställe. Så att du inte köper en som är allt för dyr på en sajt som inte är legitim. Det finns oftast biljetter på Live Nation med mera.

Boka boende

I Göteborg finns det gott om bra hotell och det i många olika prisklasser. Här på vår sida har vi många olika boendealternativ i flera olika stadsdelar så väl som i centrala Göteborg. Om du är på jakt efter något särskilt, så kan du kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Annars är det mycket enkelt att söka runt på vår sida efter hotell. Du kan söka på flera olika sätt, via stadsdel, namn och så vidare. Här finns det hotell som passar alla smaker så väl som alla sorters plånböcker. När du hittat det du vill bo på, ta fram rätt datum och boka!

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img