Disney on Ice

Möt vänner från Disney på Scandinavium!

Möt vänner från Disney på Scandinavium!

Vem gillar inte Musse Pigg och alla hans vänner? I showen Disney on Ice får man möta dem på ett helt nytt sätt. Den 10-13 januari så kommer denna fantastiska show till Göteborg och Scandinavium! Missa inte att boka din biljett till detta och boendet, det hittar du så klart här hos oss.

Showen

Showen 2019 innehåller allt från ett gnistrande vinterlandskap till havets djup. Du får möta Musse, Mimmi, Doris och så hela gänget från Frost. Det är fest, sång, magiska nummer och mycket mer. Detta är en show du kommer att minnas länge! Andra vänner från Disney som är med i denna showen är Kalle, Långben, Nemo, Marvin, Olof, Rapunzel, Snövit och de sju dvärgarna, Buzz, Woody, Simba, Timon och Pumba och många många fler.

Disney on Ice har funnits i över 20 år i Sverige!

Under cirka 25 års tid så har Disney on Ice återkommit som show här i Sverige. Det innebär att det är flera miljoner barn och vuxna som redan sett sina egna Disneyfavoriter. Denna show är en av Sveriges största återkommande evenemang och årligen kommer det runt 125 000- 150 000 besökare. Mellan 1992 och 2017 har det varit allt från Mickey Mouse Diamond Jubilee, till Peter Pan, Skönheten och odjuret, Aladdin, Pocahontas, Toy Story, Princess classics och mycket mer.

Disney är något som passar både gammal och ung. Att kunna se dem så här är inte fel. Det är ju så klart säkert många som önskar att de kan åka till Disneyland Paris eller Disneyworld i USA. Men att få se dem utföra konster på isen är en kul grej det med. Så missa inte att göra det nu när det åter igen är dags för is-show!

Upplev Göteborg

Om du väljer att ta med hela familjen för att se Disney in Ice på Scandinavium i januari, varför inte passa på att även uppleva mer av det Göteborg har att erbjuda. Det finns en mängd aktiviteter, sevärdheter och mycket mer. En hel del av vad ni kan göra och hitta på kan ni läsa er till bland våra nyheter. Där skriver vi varje vecka om nya events, sevärdheter och mycket mer. Det gör att du kan uppleva Göteborg på rätt sätt. Se till att boka ett par extra nätter när du ändå håller på. Då kan du se mer av staden.

Boka ditt hotell

Här på vår sida kan du även boka ert boende. Vi har många olika hotell och andra boendealternativ att välja mellan. Det är bara att söka runt, vilket går att göra på flera olika sätt. Du kan hitta hotell i alla prisklasser. Är det så att ni ska åka hela familjen så finns det barnvänliga hotell att boka. Är det så att du har några frågor eller behöver hjälp så går det bra att kontakta oss. Annars är det bara att ta fram det hotell du vill stanna över på och boka in er de datum ni tänkt er att åka hit!

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img