Boka in er nästa konferens i Göteborg

Boka in er nästa konferens i Göteborg

Boka in er nästa konferens i Göteborg

Företag och arbetsplatser som vill boka in konferens har många möjligheter om man väljer Göteborg. Här finns det gott om konferensanläggningar, samt hotell som erbjuder konferens, och det oavsett om ni vill ha en dagkonferens eller en konferens som sträcker sig över ett par dagar. Inför en konferens är det en del saker att tänka på, då det är en eller flera intensiva dagar som är till för att medarbetare och chefer ska kunna bygga relationer med varandra. Många gånger innehåller en konferens viktiga saker som rör arbetet. Glöm dock inte bort att det även är bra att boka in en fri aktivitet att göra tillsammans för att ytterligare stärka banden mellan personal och arbetsplatsen samt med varandra. Det är därmed bra att från start ha ett tydligt mål med vad ni vill ha ut av er konferens. Det smidigaste alternativet för att boka en konferens, i Göteborg, är att kontakta den konferensanläggning, eller det hotell med konferensmöjligheter som ni tycker passar er och låta dem hjälpa till med mat, boende och aktiviteter.

Konferensanläggningar i Göteborg

Det går att boka in konferens med eller utan boende i Göteborg. Dessutom är Göteborg en ledande destination för hållbara konferenser och möten och det är även en stad som innehåller det mesta ni kan önska er, med nära det till det mesta. Det är promenadavstånd till mycket, samt att det även finns goda kommunikationer med buss och spårvagn.

Välrenommerade konferenshotell i Göteborg är till exempel Clarion Hotel Post, Hotel Riverton, Elite Hotel Plaza, Grand Hotel Opera och Radisson Blu Riverside. Är det en mindre konferens med mindre grupper så har ni även Hotel Eggers.

Om ni planerar att ha en konferens utan övernattning, så finns det många konferensanläggningar som erbjuder dagkonferenser. Bland dessa finner ni Ullevi Restaurang & Konferens, Centralhuset invid Centralstation, Lyckholms Restaurang & Konferens samt att Grand Hotel Opera erbjuder även dagkonferenser och inte bara flerdagars.

Är det en riktigt stor konferens, så finns Gothia Towers, som har ett konferensrum med upp till 1500 deltagare. Ett annat förslag är Arken Hotel & Art Garden Spa, med kapacitet för 1000 deltagare i det största konferensrummet.

Dessutom finns det andra möjliga platser och lokaler i Göteborg som passar bra för att ha konferens i.

Glöm inte aktiviteterna!

Många av konferensanläggningarna har aktiviteter för sina gäster att ta del av. Det kan vara allt från team-byggande aktiviteter, till fina middagar och spa-behandlingar. Göteborg som stad har även det en mängd saker för er att hitta på efter era viktiga möten.  Varför inte kombinera en konferens med ett besök på exempelvis Liseberg?  Att samverka även med fria aktiviteter är något som de allra flest arbetsplatser mår bra av.

Boka konferens och hotell separat

Givetvis går det utmärkt att boka boende och konferensanläggning separat om ni föredrar det. Här på vår sida hittar ni hotell och andra typer av boenden, med eller utan konferensmöjligheter. Om ni har några frågor, är ni varmt välkomna att kontakta oss.

 

Elite Plaza Hotel Göteborg  Elite Plaza Hotel Göteborg
Vaestra Hamngatan 3, Göteborg
Nära Göteborgs stadsmuseum

    5 stjärnor
Från 1720 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Riverton  Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26, Göteborg
Nära Göteborgs stadsmuseum

    4 stjärnor
Från 1232 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img