Besök Rondo i Göteborg

Missa inte trädgårdsdagarna på Liseberg

Missa inte trädgårdsdagarna på Liseberg

Rondo ligger i Göteborg och i anslutning till Liseberg. Här är det en hel del shower och events som sker. Vi har redan nämnt att Ola Salo har sin show It takes a fool to remain sane här januari till april. Men det är inte det enda som händer här!

Rondo showkrog

Rondo showkrog har etablerat sig som Göteborgs bästa showkrog. Här kan man se en hel del av Sveriges hetaste artister samtidigt som man njuter av god mat och dryck. På scen får du se flera artister, som bjuder på sig själva. Åldersgräns är 18, men i målsmans sällskap gäller 13 år. Rondo ligger precis utanför Liseberg, till vänster om huvudentrén.

Finalgalan: SM i Thaiboxning 2019

I år så hålls även Finalgalan: SM i Thaiboxning 2019 på Rondo! Datumet är 3 mars. Det är den svenska thaiboxningseliten som gör upp. Det är en gala med coola fighters, samt god mat och dryck du kan ta del av. Matcherna varvas med underhållning av Sveriges hetaste artister.

Evenemang i närheten

Det händer en hel del i närheten av Rondo med. Dels på Lisebergsteatern, och dels inne i parken. På Lisebergsteatern så kommer föreställningen Bagage att spelas mellan 1 februari till den 30 mars. Det kommer även att vara BIBBEL BABBEL BUBBEL – Babblarna Andra Musikalen, perfekt för alla barn. Datumen är 4-5 maj och 25-26 maj. Lisebergs trädgårdsdagar är i parken i maj, mellan 9-12 maj. Sedan kommer det en hel del artister till Stora Scenen. Vi har bland annat Dee Snider att se fram emot den 26 juni, Band of Horses den 5 juli, John Fogerty den 10 juli och Danko Jones & Hank von Hell den 31 juli. Den 30 augusti är det Kraftwerk.

Boka hotell

Om du vill gå på Rondo, eller på något av de andra evenemangen, då är det en god idé att boka ett bra boende. Här hos oss finns det många olika hotell att välja mellan. Du kan söka runt på egen hand, eller kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img