Bästa stället för första dejten

Ta en picknick i Slottsskogen

Ta en picknick i Slottsskogen

Är det så att du ska ut på en första dejt? Då är Göteborg staden du ska välja ställe på. Göteborg har en mängd mysiga, romantiska ställen att vara på. Har du tur så leder ju första dejten, till en andra och tredje dejt och även kanske en fortsättning efter det. Det är inte fel att göra ett första bra intryck och då är valet av plats att ha dejt på, ett viktigt moment. En dejt kan ske på en restaurang, en bar, ett café, så väl som att ni kan göra en aktivitet tillsammans. Här kommer ett par bra tips på ställen i Göteborg som ni kan besöka. Satsa på lite romantik i Göteborg!

Restauranger, barer och caféer för dejten

Äta tillsammans på första dejten, eller ta en kopp kaffe tillsammans kan vara trevligt. Ett ställe som är toppen är Dorsia Restaurant. Det är även ett hotell, som har just bar och restaurang. Inredningen är lite av vad man kan säga, dekadent.

Du som vill imponera, ta med din dejt till View Skybar & Restaurant. Här är en av de bästa restaurangerna med en slående vy ut över Göteborg. Njut av solnedgången och varandra!

På Teaterkällaren – Folk & Förtäring kan ni mysa i en källare, med små rätter och ett gott glas vin.

Om det inte är middag ni ska ut på, utan ni ska ses över en kaffe så passar det bra med en fika på Brogyllen. Eller så satsar du på att ta med dejten till Gunnebo Kaffehus & Krog som även ger en liten utflykt utanför stan, då detta ligger i Mölndal.

Aktivera er tillsammans

Om du vill att ni ska göra en aktivitet tillsammans, endast eller före eller efter att ni äter något, så har Göteborg en hel del att erbjuda. Kanske ett parti biljard på Biljardpalatset? Det finns även shuffleboard här att spela.

En annan sak ni kan göra, är att gå till Golfbaren Allén och spela minigolf. Här finns det även en bar och en bistro och det är öppet under sommaren.

En annan mysig sak att göra tillsammans det är att ta en promenad i Slottsskogen. Här finns många mysiga stigar och utkiksplatser. Ni kan kika på djur och kanske även ta med er och ha en romantisk picknick.

Boka hotell

Är det så att du inte är från Göteborg, eller att det är din dejt som kommer långväga ifrån för att träffa dig, så är det bra att se till att det finns ett boende. Här hos oss finns det en mängd bra hotell att välja mellan. Sök runt på vår sida, eller så kan du höra av dig till oss om du behöver hjälp eller har några frågor.

Scandic Europa  Scandic Europa
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Nära Göteborgs stadsmuseum

    4 stjärnor
Från 1437 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    4 stjärnor
Från 1455 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img